2022 жылдың 14 қыркүйегінде колледжде шебер оқытушы Решетникова О.А. ұйымдастыруымен «Корей асханасының тағамдары – печенье пісіру» тақырыбында «Әлемнің ұлттық тағамдарын дайындау» кәсіби модулі бойынша шеберлік сыныбы өтті. Шеберлік сыныбының мақсаты студенттердің кәсіби өзін-өзі жетілдіруіне жағдай жасау болды, оның барысында ұлттық тағамдарды дайындау тәжірибесі қалыптасады, практикалық жұмыс барысында аспаздық шығармашылық іс-әрекеттің жеке стилі қалыптасады.
![](https://kvanson.edu.kz/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-14-at-16.05.26.jpeg)
![](https://kvanson.edu.kz/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-14-at-16.07.37.jpeg)
![](https://kvanson.edu.kz/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-14-at-16.06.44.jpeg)
![](https://kvanson.edu.kz/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-14-at-16.05.49.jpeg)
![](https://kvanson.edu.kz/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-14-at-16.07.07.jpeg)