«КВАНСОН» Қазақстан-Корей колледжі

Корей аспаздық шеберлік сабағы

2022 жылдың 14 қыркүйегінде колледжде шебер оқытушы Решетникова О.А. ұйымдастыруымен «Корей асханасының тағамдары – печенье пісіру» тақырыбында «Әлемнің ұлттық тағамдарын дайындау» кәсіби модулі бойынша шеберлік сыныбы өтті. Шеберлік сыныбының мақсаты студенттердің кәсіби өзін-өзі жетілдіруіне жағдай жасау болды, оның барысында ұлттық тағамдарды дайындау тәжірибесі қалыптасады, практикалық жұмыс барысында аспаздық шығармашылық іс-әрекеттің жеке стилі қалыптасады.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.