«КВАНСОН» Қазақстан-Корей колледжі

Өндіріс жағдайындағы кәсіби дағдылар мен біліктер

Өндірістік тәжірибе – бұл тек мамандандырылған теорияда ғана емес, сонымен қатар күнделікті өмір шындығында да жақсы бағдарланған білікті жұмысшыларды даярлау үшін қажет білім беру процесінің міндетті құрамдас бөлігі.

Болашақ наубайшылар мен кондитерлердің өндірістік тәжірибесінің негізгі мақсаты – теориялық білімді бекіту, нақты жұмыс жағдайында кәсіби дағдылар мен дағдыларды дамыту.

01.09.2020 ж. бастап 18.06.2021 ж. дейін 18 ПК тобының студенттері біздің колледждің болашақ наубайшылары өздерінің теориялық және практикалық дағдыларын бекіту үшін жылдық өндірістік практикаға шықты.

06.04.2021 ж. бастап 21.06.2021 ж. дейін біздің колледждің болашақ кондитерлері 19 К топ студенттері өндіріс жағдайында өздерінің алғашқы практикасына шықты.

Колледждің өндірістік оқыту шебері Жубышева Д.К. 18 ПК және 19 К топтардағы тәжірибе орындарына барған кезде практиканың барлық орындарынан оң пікірлер алды, мысалы, «Roj Helat» ЖШС-де практикадан Камчатов Максим және Петров Денис, «ErdeKAZ» ЖК Медведева Камила, Русанова Виктория, Кубетпаева Камилла, «УК ТРК» ЖШС-де Хроменок Алена, Грачева Амина, Гүлжанар Роман өтеді.

Барлық студенттер тәлімгерлердің басшылығымен жұмысты оқу бағдарламасына сәйкес орындайды.

Пікір үстеу

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.